Telefon

+1 6078619

E-mail

pegazusbeauty@dgmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00

Az arc mellett a KÉZ az a testrészünk, ami a legjobban látszik és láttat. Épp annyira egyéni, mint az arc, és sokat elárul tulajdonosáról. Hiába az ápolt haj és arc, az elegáns ruha és cipő, a jó modor és kommunikációs technika, ha a kéz ápolatlanságot tükröz. Az oly népszerű műköröm napjainkban természetes része egy nő ápoltságának akár a jó frizura, a csinos ruha, vagy az ízléses smink. A tévhitekkel ellentétben, nemcsak óriási hosszúságú és karvalycsőr formájú lehet, hanem akár az igazi körmökhöz megszólalásig hasonlító, visszafogott színű és hosszúságú, természetes hatású is. Hiszen sajnos vagyunk páran, akik nem születtünk természetesen szép, egészséges körmökkel: gyenge, könnyen letöredező, foltos, fénytelen körmeink sok bosszúságot okozhatnak. De ma már a modern technikákkal ezeket is egyszerűen megerősíthetjük, formáztathatjuk és táplálhatjuk, így mindig szép és ápolt lehet kezünk, akkor is, ha eredendően nem adatott nekünk jó minőségű és erős köröm. Ma már számtalan módszert és alapanyagot ismerünk a körömépítésben, de bármely technikáról is legyen szó, a legfontosabb kritérium a köröm megépítésekor a természetesség, hiszen akkor szép egy műköröm, ha a tartóssága mellett sem túl vastag és “mű” hatású. Díszítésüknek persze csak a fantázia szabhat határt.

 

Egyre gyakoribb, hogy a lábköröm hibáit is műkörömmel tüntetjük el! A nagy szakértelemmel, gondosan megépített műkörmök tartósak, igényesek és esztétikusak. Ennek feltétele az alapos előkészítés és a tökéletes kivitelezés. Téves nézet, hogy a műköröm viselése higiéniátlan és veszélyes, mert alatta begombásodik a valódi köröm. Ellenkezőleg: gyenge, letöredező körmünket védi és segíti megerősödni. Csak arra kell figyelni, hogy ha véletlenül megsérül, lehetőleg minél hamarabb meg kell javíttatni – ellenkező esetben tényleg jobban ki vagyunk téve a sérüléseknek és fertőzésnek. Egy jól felépített köröm nem okoz kárt a körömlemezen, de persze vigyázni kell rá. Ha már unja, vagy csak valami miatt, nem szeretne tovább műkörmöt viselni, NE tépkedje le: erre speciális megoldás van!

MANIKŰR-MŰKÖRÖM
Gél lakk + mini manikűr (köröm formázás) 4 600 Ft
Gél lakk megerősitett alappal+ mini manikűr (köröm formázás) 5 500 Ft
Gél lakk francia+ mini manikűr (köröm formázás) 5 500 Ft
Gél lakk pótlása,javítása/db (leesett, betört, elszíneződött) 500 Ft
Gél lakk leszedése+ mini manikűr (köröm formázás) 2 000 Ft
Baby Boomer5 500 Ft
Shellac új + mini manikűr (köröm formázás)5 500 Ft
Shellac leoldása + új készítése mini manikűr (köröm formázás) 6 000 Ft
Shellac pótlása, javítása (leesett, betört, elszíneződött, stb.) 500 Ft
Shellac végleges leoldása 2 000 Ft
Strasszkő,matrica,akrill motívum,sellőpor,csillám, flitter,stb 50-100Ft

NŐI-, FÉRFI PEDIKŰR, GYÓGYPEDIKŰR, TELJES KÖRŰ LÁBÁPOLÁS

A lábápolás nem fényűzés ! cuc ped Lábaink mindennap kemény munkát végeznek, a mi dolgunk, hogy biztosítsuk „munkaképességüket”. A lábak viselik a test legnagyobb terhelését, ezért legalább annyi törődést megérdemelnek, mint más többi testrészünk, és nem utolsó sorban a mondás is úgy tartja, hogy “A föld energiáit a lábadon át kapod”.  A jó közérzethez és jó megjelenéshez minden esetben hozzá tartozik a lábak és a láb körmeinek ápoltsága. Az egészséges, szép, gondozott láb magabiztosságot ad, igényességet sugall.   Miért fontos a lábápolás?  Fontos, hogy egészen gyerekkortól kezdve megfelelően ápoljuk, s jó minőségű és kényelmes cipőt viseljünk. A lábápolásnak nem csupán esztétikai jelentősége van, hanem hozzájárul a jó közérzethez és a könnyebb járáshoz. A professzionális lábápolás olyan problémákra nyújthat megoldást, mint a benőtt köröm, a tyúkszem, vagy épp a kellemetlen érzetet keltő megvastagodott bőrfelület.  Lábunkat – csakúgy, mint a test bármely más részét – gondozni, ápolni kell. Ennek a legmegfelelőbb módja, ha olyan pedikűrös-, gyógypedikűrös szakemberhez fordulunk, aki megfelelő tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezik.Bár napjainkban sokféle kezelés elérhető, a PEGAZUS SZÉPSÉGSZALONBAN a természetes gyógymódú, manuális kezeléseket részesítjük előnyben, melyeknek legfőbb jellemzője, hogy fájdalommentes lábápolást tesz lehetővé. Szakterületünk a speciális elváltozások, betegségek pl: tyúkszem kezelése és eltávolítása, benőtt köröm kezelése, bőrkeményedés eltávolítása, körömszabályozás, gombás körmök szakszerű, körültekintő ellátása.  A fertőzések elkerülése végett minden nap mossunk lábat, hordjunk pamut zoknit. Gomba vagy izzadás esetén ne hanyagoljuk el a lábunk, rendszeresen kezeljük a szakember által ajánlott készítményekkel. A hagyományos pedikűrön kívül a 21. század technikáit, illetve új, professzionális termékeket alkalmazva biztosítjuk pedikűr szolgáltatásainkat minden egészséges, szép és gondozott lábra vágyó Hölgynek és Úrnak.

EXKLUZÍV SZIKE MENTES LÁBPEELING:
Szike és csiszolók nélkül végzett hatékony pedikűr. A hagyományos kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt!
Akár arckezelés vagy testkezelés alatt is végezhető, míg a páciens a felhelyezett arcmaszk vagy testpakolás alatt pihen.

STEP BY STEP
Mestergél felvitele
A lábakat fertőtlenítjük, egyéb előkészítésre (pl.:áztatás) nincs szükség. A Glamfoot hámoldó géljét felvisszük a bőrkeményedésre, berepedezett sarkakra. Védőkesztyű segítségével finoman dolgozzuk el az anyagot. A hatóanyagok ultragyors és tökéletes oldást biztosítanak bőrtípustól és bőrkeményedéstől függően 8-12 perc alatt.
Körömápolás
A Glamfoot speciális kendőjével szakszerűen beborítjuk a kezelendő felületet, fólia segítségével precízen betekerjük a lábakat, figyelve rá, hogy a körmök szabadon maradhassanak. Miközben a hámoldó dolgozik, kezelhetjük a körmöket és a körömbőr területét a Glamfoot körömbőr hàmlasztó gèljével. Az anyagot a pipetta segítségével feldolgozzuk, 2 perc hatóidő után könnyed mozdulattal letoljuk a feloldott bőrt.
Géleltávolítás
A hatóidő elteltével a fóliát és kendőt eltávolítjuk, majd a Glamfoot formatervezett kaparójával határozott, de nem erőteljes fentről lefelé irányuló mozdulattal letoljuk az anyagot és a feloldott bőrt.
Lábfürdő
A Glamfoot Spa puhító lábfürdőjébe helyezzük a kezelendő lábakat. Az áztató a kémiai hámoldás kiegyensúlyozó anyaga, ezért kulcsfontosságú a kezelés során. Visszaállítja a bőr természetes pH értékét, közben értékes összetevői hosszantartó és maximalizált puhaságról, hidratáltságról gondoskodnak.
Finom reszelés
A Glamfoot reszelő finom felületével könnyed és gyors mozdulatokkal reszelünk. Az erősebb felületre csak ritka esetben van szükség.
Bőrtáplálás
A Glamfoot bőrfiatalító krémje egy igazi luxus elixír a lábaknak. Értékes összetevői, magas vitamintartalma nemcsak a talpaknak, de a lábfej és lábszár bőrének is különleges, tápláló élményt és selymességet kölcsönöz.

KINEK AJÁNLJUK?

-Aki a bőrkeményedést/berepedezett bőrt rendkívül gyorsan, hatékonyan, relaxálva, csodás illatokkal, természetes hatóanyagokkal, tökéletes minőséggel szeretné kezeltetni.

-Bárkinél, aki esztétikai pedikűrre érkezik és innovatív kényeztető újdonságra vágyik.

-Nincs szike, tehát vérzékenység esetére is tökéletes megoldás.

PEDIKŰR
Esztétikai pedikűr (45-60 perc) 6 000 Ft
Pedikűr + lakkozás (egyszínű) 7 000 Ft
Pedikűr + gél-lakkozás (egyszínű) 8 000 Ft
Körömlakkozás 1 500 Ft
Gél lakk 4 500 Ft
Speciális probléma kezelése (tyúkszem, benőtt köröm) 1 000 Ft
Szike mentes pedikűr 6 000 Ft