Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00, Szombaton 9:00-13:00-ig

Kéz és lábápolás

Az igényes megjelenés egyik alappillére az ápolt kéz és láb. Az arc mellett a KÉZ az a testrészünk, ami a legjobban látszik és láttat. Épp annyira egyéni, mint az arc, és sokat elárul tulajdonosáról.
A PEGAZUS BEAUTY csapata gondoskodik arról, hogy az általunk nyújtott kéz és lábápolási szolgáltatásokat elit környezetben és luxus minőségben valósítsuk meg. Kéz és lábápolási rituáléinkat úgy alkottuk meg, hogy pár perc kényeztető masszázst mindegyik tartalmazzon, így a tested ápolása közben a lelked is megnyugodhat, kikapcsolódhat.

Jeviczky Krisztina műköröm-, pedikűr
Immár 14 éve végeztem kéz-és lábápoló, valamint műkörömépítőként. Kezdetben az épített porcelán körmök tartoztak a profilomba, majd a géllakk térhódításával rátaláltam saját stílusomra. A „kevesebb néha több” elvét követve leginkább visszafogott, elegáns mégis maximálisan precíz és tartós körmöket készítek. Vendégeim elégedettsége mindig megerősíti motivációmat és elhivatottságomat, hogy a legjobbat tudjam nyújtani.

Nem csak szakmailag, de emberileg is próbálok hozzáadni munkámhoz, nyitott és empatikus légkörben dolgozom. Szeretem a kihívásokat és azt, amikor Vendégeim elégedetten távoznak pihe-puha talpakon vagy egy ragyogó színnel a körmükön.