Telefon

+1 6078619

E-mail

pegazusbeauty@dgmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00

Az O2-BALANCE készülék gyártója a világ egyik legjobb minőségű vérplazma készülékeinek megalkotója. A készülék forgalomba hozatala a salzburgi Gartner Beauty System GmbH. A készüléket bőrgyógyászok, tüdőgyógyászok, kozmetológusok, plasztikai sebészek és kozmetikus szakemberek részére gyártották.

Tudtad, hogy az oxigén nagyon fontos szerepet játszik bőröd egészségének és szépségének megőrzésében?

A természetes öregedési folyamattal azonban a bőr oxigénellátása drasztikusan csökken:

• 30 év felett mintegy 25%-al
• 50 év felett 50%-al

Az oxigén stimulálja a bőr anyagcseréjét, valamint a sejtek táplálékfelvételét, hogy a bőr megőrizze sugárzóan friss megjelenését és fiatalságát. Éppen ezért bőrödnek tiszta oxigénre van szüksége a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. Megfelelő oxigénellátás nélkül ugyanis az új bőrsejtek nem képesek táplálni magukat, és a bőröd napról napra fáradtabbnak és fakóbbnak tűnik majd.

Lehet még fokozni?  Igen! Hatóanyag bevitel, transzdermális ráncfeltöltés, érintés/szúrás/vágás nélkül, 96%-os molekuláris oxigénnel! Az O2-balance a német technológia és precizitás igazi mesterműve. Extrém hatóanyag bevitel, transzdermális hatóanyagokkal, érintés nélkül vagy fájdalommentes belövéssel, kb. 96%-os molekuláris oxigénnel!

Az O2-Balance – egy eljárás, mely 5x többet nyújt, mint más érintés nélküli kezelés!

A kezeléshez azonnali hatással rendelkező, védjegy oltalom alatt álló dermaceutical ® TRANSCUTIN hatóanyagokat használunk, melyek első oszályú liposzóma csomagba zárt magas dózisú transzdermális hatóanyagok. A felhasznált transzdermális hatóanyagaink – a német biztonsági előírások alapján gyártott – bőrgyógyászati minőségű, káros vegyi összetevőktől mentes hatóanyagok. A kezeléshez használt alacsony molekulás hyaluronsav az egyik legjobb összetételű hyaluron, és ez nem minden. Az O2-balance kezelésekhez használt hyaluront ~99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, kb. 96%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be.

Miért fontos ez? Mert a molekuláris oxigén a legtökéletesebb vivőanyag az alacsony molekulás hyaluron számára. A kb. 96% molekuláris oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is. Ez az extra hatás más érintés nélküli kezeléseknél – sima sűrített levegővel történő hatóanyag bevitel során – nem jön létre, úgy ahogy az a biológiai bőrfiatalítás se, ami a nagy dózisú molekuláris oxigénnek és a kezelőfejjel végzett precíziós nyirokdrenázsnak köszönhető.

A kezelés itt még nem ér véget. Egy speciális nagy nyomású hyaluron belövő pisztolynak köszönhetően – mely egyedülálló szabadalom – a kezelés során hyaluron szérumgéllel tölthetőek fel a ráncok. A kezelés ezen része is teljesen fájdalommentes és azonnal látványos!  És ezután jön a ráadás: a kezelés eredményét megtámogatjuk belülről is a fokozott sejtlégzést elősegítő nagy dózisú – ezúttal ionizált oxigénnel!

 

Összefoglalva az O2-balance kezelés:

1. dermaceutical ® TRANSCUTIN – transzdermális hatóanyag bevitel
2. Molekuláris oxygén + hyaluron infúzió (érintés nélküli hatóanyag bevitel)
3.Precíziós nyirokdrenázs
4.Nagy nyomású hyaluron belövés a ráncok alá
5.Ionizált oxygén – sejtlégzést fokozó inhalátor terápia
Vigyázz bőrödre! Válaszd a hatékonyabbat! Válaszd a biológiailag is hatékony kezelést, bőröd fiatalságáért. o2-balance transzdermális arcfiatalító kezelések.

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KLIKK EZEN  HIVATKOZÁSRA !

EU IGAZOLÁSAINK

Az O2-BALANCE a német technológia és precizitás igazi mesterműve.

A készüléket az EU által kiadott CE 0044 és ISO 13485 igazolással orvosilag hitelesítettek, „ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ” minősítéssel.

 

Országos kezelési árlista