Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00, Szombaton 9:00-13:00-ig

A tűs mezoterápia céljából alkalmazott dermape egy automatikus, mikro funkciós készülék, amely elősegíti a bőr regenerálódását, fiatalítását és lelassítja a kronológiai bőr öregedés tüneteit. A tűs modulfej mikro szúrásokat ejt a bőrön, a mikro szúrások mentén mikro csatornák nyílnak, melyek hozzájárulnak a bőr szerkezetét újra strukturáló és regeneráló hatóanyagok aktív felszívódásához. A LED fényterápiás kezelőfejjel pedig még hatékonyabbá tehetjük kezeléseinket.

Az alábbi kezelési területekre ajánlott:
– Mimikai ráncok,
– hegek (akne, vagy műtét után maradt hegek),
– szemkörnyék,
– megereszkedett arckontúrok,
– pigmentációs problémák,
– cigaretta ránc kezelése,
– tág pólusok.

Hatásmechanizmusa:

Tűszúrás hatására az irhában fibrocita (fiatalságért felelős) sejtek termelődnek, amelyek a fibroblasztokat alkotják. A bőr önregenerációba kezd, a kollagén és elasztikus rostok tömörebbé válnak, a bőr feszesebbé válik.
A bevitt hatóanyagok nyújtottan fejtik ki hatásuk, mert az irharétegben és sejtszinten is dolgoznak.

A tűszúrás pozitív hatásai:
Citokin hormon tulajdonsággal bíró anyag jelenléte, amely aktiválja a fibroblaszt sejteket. Citokin (jelzőmolekula és a sejtkommunikációban játszik szerepet) jelez az agynak, hogy sebzés érte a bőrt. Mint minden más felhám sérülés esetén, legyen az horzsolás vagy égés, fibroblaszt sejtek termelődnek és a varasodást követően új bőr keletkezik. A fibroblaszt sejt a kollagén és elasztin termelést fokozza a bőrben, ezért az új bőr nagyon szép feszes, rugalmas egészséges lesz. Ezt érjük el kicsi tűszúrásokkal a kezelés során.

A mikro szúrások technikája szabályozott keretek között tartja a bőrfelületet érő mechanikai hatásokat, gyulladásos reakciót vált ki a bőrben és elősegíti a növekedési faktorok felszabadulását, melyek stimulálják az irha rétegben elhelyezkedő fibroblasztok osztódását. A folyamat eredményeként az elasztin, a kollagén és a glükozaminoglikánok képződése fokozódik, ezzel párhuzamosan pedig javul a bőr sűrűsége és tömörsége.


Kinek ajánlott a kezelés?

A Dermapunt az aknés hegek, a tág pórusok, a striák, terhességi csíkok, valamint a ráncok számának és mélységének csökkentésére alkalmazható kozmetikai készülék. A készülék ütési mélységei a 0.25-2.5mm-es tartományon belül mozognak, ami lehetővé teszi az arc egyes részeinek más-más erősségű és sebességű kezelését, a hám-irha vastagságának megfelelően. Ebben különbözik a dermarolleres kezeléstől. A kezelés hatékonysága már egy alkalmat követően megfigyelhető, de az optimális, tartós eredmények elérése 5-6 kezelés után várható, illetve bőrproblémától függően, több kezelés is szükségessé válhat. (hegek, tág pórusok, striák)

Mennyire fájdalmas és mivel jár a kezelés?

Ezt a kezelést is, mint minden olyan mezoterápiás kozmetikai kezelést, amivel a bőr mélyebb rétegeibe nyúlunk, ott biokémiai folyamatokat indítva el, kizárólag alapos letisztítás, fertőtlenítés mellett alkalmazzuk. A kezelés minimális fájdalommal járhat egyéni érzékenység esetén. A beavatkozást követően megjelenő erythema(bőrpír) mértéke függ az elvégzett kezelés intenzitásától.

A kezelés kontraindikációi-ellenjavallat:

Súlyos vagy aktív akne, rosacea, vagy a bőr gyulladásos folyamatai estén nem javasolt.
Bármilyen eredetű vírus, baktérium, vagy gomba okozta fertőzés esetén is tilos.
6hónapon belüli szájon át alkalmazandó vagy krém formájában cis-retinsavval (bőrelvékonyító hatású, fényérzékenységet okozó, hámlást előidéző) kezelt vendége esetén nem ajánlott.
A kezelést megelőző napon történő napozás,nap égés esetén.

Utóápolás:

A kezelést követő 10 napban kerülni kell a napsugárzást. Fényvédelem szükséges, lehetőleg 50 faktor. A kezelést követően 12-24 órán keresztül, a steril csatornák bezáródásáig kerülni kell minden olyan érintkezést, hatást melynek során mérgező, fertőző, fényérzékeny anyagok kerülhetnek a bőr mélyebb rétegeibe. Éppen ezért egy napig nem ajánlott a smink használata sem. Az első 3 napban a bőr szárazabbá válhat, a kezelt felületen feszülő érzés tapasztalható, de a vendég megfelelő higéniai körülmények között vissza térhet mindennapi bőrápolási rutinjához. Az alkohol tartalmú tonikok 10-14 napig tartó mellőzésével.

A kezeléshez a KRX Aesthetics®️ kóreai prémium minőségű termékeit használjuk
Koreában a bőrápolás szerves része a kultúrának.

A professzionális bőrápolás pedig az innovativ termékekkel és hatóanyagokkal nem divat és nem marketing… Valódi, látványos és hosszantartó bőrspecifikus hatást érhetünk el a termékek használatával.

A 60 perces gépi kezelés során egy speciális LED fényterápiás kezelőfejjel ellátott készüléket használunk, amelyen apró mikro- és nano tűk találhatóak.

Minden Vendégünk részére steril kezelőfejet biztosítunk, melyet az orvos kozmetológiai tisztaságú hatóanyagok bejuttatásához használunk.

A kezelés lényege, hogy olyan apró mikrosérüléseket okozunk a bőrön aminek hatására beindul a kollagén és elasztin termelődés és a bőrtípusnak és a bőr állapotának megfelelően összeállított hatóanyagokat pedig mélyebben tudjuk a bőrbe juttatni.

Az optimális hatás érdekében a speciális nanotűk olyan kis csatornákat hoznak létre amelyen több molekulaméret is szabadon mozoghat így sokkal hatékonyabbá válik a a hatóanyag bejuttatás.
A nano tűk a bőr mélyébe 0,2-2,5mm-ig hatolnak be, melyek a bőrt stimulálják, mikrocsatornákat szúrnak, melyeken át a kollagén termeléshez szükséges tápanyagok, vitaminok, peptidek a bőr mélyére jutnak.

Szalonunkban problémaspecifikusan az alábbi tápanyagok közül választhatnak:
BOTO-RX BOOSTER – Prémium ampulla oldott Botox-al. Intenzív, ránctalanító, feszesítő hatás. Segít a pórusok minimalizálásában, a ráncok csökkentésében, valamint a finom vonalak, szarkalábak, mosolyvonalak enyhítésében hatékony lép fel.

PDRN SALMON DNA BOOSTER – PDRN (lazac DNS) és Peptid komplex. Hidratál, táplál és revitalizál. Belülről tölti fel a bőrt, ránctalanít és feszesít, aktiválja a kollagén és elasztint lebontó enzimeket. Felgyorsítja a sebgyógyulási folyamatokat, eredményesen használható az aknék utáni hegek és hiperpigmentáció kezelésére, továbbá védelmet biztosít a káros külső környezeti hatásoktól, megóvja a bőrt az UVA/UVB okozta napkárosodástól.

GOLD PEPTIDE – Prémium ampulla, amely 99,9% -os tiszta aranyat tartalmaz koncentrált peptidekkel együtt, amelyek csökkentik az öregedés jeleit pl. ráncok, öregségi foltok.
Fokozza a bőr ragyogását, fényét. Az arany mint fém, hatékony gyulladáscsökkentő szer, amelyet ősidők óta használnak. Antioxidánsokban gazdag ampulla, mely együttesen segíti a kollagéntermelést.
Ezáltal lehetővé válik a hatékony kollagén termelődés.

Manapság egyre népszerűbb ez a kezelés, mivel alternatívát jelent a lézeres vagy kémiai peelinges felületmegújításnak, ha a páciens bőre nem tolerálja a lézert, vagy ha kevésbé invazív, kisebb kockázatot jelentő megoldást keres.
A bőrfiatalítás megfelelő módszerének megtalálásakor fontos, hogy megteremtsük a sérülés (felépülési idő) és az eredmény (a legjobb eredmény) közötti tökéletes egyensúlyt. A mikrotűs kezelés egy jól kiegyensúlyozott technika, mely minimális felépülési idővel és hosszantartó, látható hatással jár.

A kezelés ideje: 60 perc
A kezelés ára: 21. 900.-Ft