Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00

EGY KÉSZÜLÉK, MELY ÚJRAÉRTELMEZTE A MEZOTERÁPIA FOGALMÁT

A Meso Laser kezelések hosszú távú sikerének titka a német gyártó filozófiájában rejlik, aki az első perctől elkötelezte magát, hogy megalkotja a legkiválóbb mezoterápiás készüléket. Nem alkudott meg, hanem a legmagasabb hatékonyságra törekedett, mind a gép technológiájában, mind a kezelésekhez alkalmazott hatóanyagokban. Így született meg a készülék, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát. A lézeres csúcstechnológiának, a fókuszált elektroporációnak és az innovatív kezelési módszereknek köszönhetően ma már a Meso Laser készülék jelenti a kozmetikai ipar jövőjét.

LÉZERES PRECÍZIÓS KEZELÉSEK – a jövő technológiája
A lézeres bőrfiatalítás fájdalommentes, műtéti beavatkozás nélküli kezelései egyre inkább előtérbe kerülnek az esztétikai intézményekben. Ennek egyedülálló képviselője a Meso Laser, amely a soft lézer legerősebb teljesítményével száll szembe az öregedési folyamatokkal, különös figyelmet fordítva a már kialakult ráncokra, és a megereszkedett bőrért felelős kollagén rostok rekonstrukciójára. A maximális kezelési eredményért a készülék kétféle hullámhosszú lézersugarat alkalmaz egyszerre, fókuszált kivezetőkön keresztül.

A lézeres mezoterápia és a fókuszált mezoterápia is, azonnali effekt hatással rendelkezik, hiszen – a többi kozmetikai készülékkel ellentétben -, az ezekhez a kezelésekhez használt Meso Laser készüléknek a hatóanyag bevitele jóval intenzívebb és a hatóanyagok sokkal mélyebbre a bőrünk kocsonyás alapállományába, az irhába kerülnek. A hatóanyagok tekintetében is kizárólag koncentrátumokat alkalmazunk a kezeléseid során, így az azonnali eredmény látványa soha nem maradhat el.

Az AgeAttraction kezelések kapcsán, kizárólag magas hatóanyag tartalmú koncentrátumokat, speciális összetevőkből álló un. szuperkoncentrátumokat használnak a kezelésedhez a szalonjaink. Ezek a koncentrátumok, képesek a bőrt tömöríteni, rugalmasságát fokozni. Ennek következtében az arcélek kifejezőbbek lesznek, a markánsabb vonások elhalványulnak, a tekintet nyitottabbá válik és összességében egy fiatalosabb arc fog visszanézni rád a tükörből. Ezeket az eredményeket, mivel mélyen és hatékonyan dolgozunk a kezelések közben, a bőröd hosszú távon meg is tudja tartani.
Fenntartó kezelésekkel, hosszú évekkel ki lehet tolni vagy akár teljesen el is tudod kerülni az esetleges komolyabb plasztikai beavatkozásokat.

A Meso Laser készülék kapcsán egy 12 diódás nagy teljesítményű biostimuláló lézerrel dolgozunk. Ennek köszönhetően a bőröd kollagén termelése, a kollagén rugalmasságának megtartása – vagy ha szükséges, akkor annak igen intenzív stimulálása – igen egyszerűen és megbízhatóan elvégezhető. Ezzel a stimulációval rövid idő alatt elérjük azt is, hogy a bőrt a saját kollagén mátrixa alábélelje, kitöltve ezzel a mikroráncokat és hosszan hatékony, tartós eredményeket produkáljon a kezelés. Ennek köszönhető az is, hogy a Meso Laser kezelések hatására javul a bőröd vérellátottsága, a hatóanyagok jobb felszívódása és lassulnak a bőröd öregedési folyamatai.

A LÉZERES MEZOTERÁPIA BŐRRE GYAKOROLT HATÁSA

Egyértelmű, garantált és közvetlen kollagén stimuláló hatásával a leghatékonyabb beavatkozás.
A kezelés során megvalósul a lézeres besugárzás következtében a biostimuláció, mely egyedülállóan mély kollagén szintézist indukál az irha réteg legaljáig, és megvalósul a fókuszált mezoterápia is, melynek következtében, hatóanyaggal is hatunk a kollagén szintézisre, illetve hyaluronsav bejuttatásra is sor kerül.
A lézer biostimuláló hatásának következtében a kezelés, látványos tartós, a hosszú távú Anti-Ageing hatása a többi kezeléshez képest többszörös.

FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA – LÉZERES MEZOTERÁPIA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor alkalmazzuk a fókuszált mezoterápiát?
Leginkább lifting és ránckezeléseknél, de mivel speciális hatóanyag beviteli lehetőséget teremt, ezért gyakran alkalmazzuk gyulladáscsökkentő szerek bejuttatására aknés, rosacás bőröknél is.

Hány kezelés szükséges?
Általában 4-8 kezelést szoktunk javasolni, kúrában, annak függvényében, hogy fiatalabb vagy idősebb bőrt kezelünk. A kezelés ütemezése: 1-2 kezelés egymás után 14 napon belül, 3. kezeléstől 2 illetve 3 hetente. Kúra után javasolt fenntartó kezelések 6-8 hetente.

Kezelés előtti teendők
Aznap tilos a szauna és szolárium!

Kezelés utáni teendők
Kezelés után 48 óráig kerülni kell a napozást,szoláriumot! Aznap már nem lehet edzeni, szaunázni. Tilos a bőrt kezelés után vakarni, dörzsölni, kaparászni!

Ellenjavallatok
Rák, sclerozis multiplex, epilepszia
Mimikai ráncfeltöltés után a területet 6 hétig nem lehet kezelni!
Hyaluronsavas implantátum vagy injekciós betöltés után 4 hétig szintén nem kezelünk az adott területen.
Bőrbetegségek, lázas állapot, hasmenés, egyéb vírusos megbetegedés esetén szintén nem kezelünk.

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KLIKK EZEN  HIVATKOZÁSRA !