Telefon

+1 6078619

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00

AZ ÓCEÁN EREJE A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN

Algák – a szépségápolás úttörői: Mind a szépségápolásban, mind az egészségmegőrzéssel kapcsolatos szakmákban nagyon közkedvelt növények az algák.

A Pegazus Szépségszalonban meghajolva a természet csodálatos tengeri ökoszisztémája előtt, egy érzéki utazást biztosítunk a szépség és a testi-lelki egyensúly világába.

Szépségterapeutánk segítségével lépjen be és ismerje meg az ALGOTHERM univerzumát, amely egy hihetetlen és varázslatos kapcsolata az emberi bőr és a tengeri algák szimbiózisának.
Az Algotherm egy tengeri összetevőkön alapuló piacvezető Francia kozmetikai márka, mely a világ 6 kontinensén 88 országban van jelen, köztük nálunk is. Családi vállalkozásként indult 1906-ban Franciaországból.
Az Algotherm egyike azon kivételezett kozmetikai cégeknek melyek a festői szépségű és természetvédelmi oltalom alatt álló bretagnei öbölben legálisan halászhatnak algákat, melyek kozmetikumai alapjául szolgálnak.

Miért van ennek kiemelt jelentősége? Mert az Iroise tenger a világ egyik legtisztább, környezeti szennyeződésektől mentes tengervize melyben rendkívül gazdag tiszta, környezeti szennyezéstől mentes algákban.
AZ IROISE TENGER A begyűjtés helyszíne része az UNESCO világörökségnek. A legtöbb tengeri algát a Brittany-ban az Iroise tenger szigetvilága közelében gyűjtik be, mely vizeinek tisztaságáról és minőségéről híres. A gazdag vízalatti ökoszisztéma barna, vörös és kék algákból tevődik össze. Az ALGOTHERM szakemberei elkötelezettek a környezet megóvásában és tiszteletben tartják a tengeri biodiverzitást, ami azt jelenti, hogy csak az adott reprodukciós időszakokat figyelembe véve használják a természeti erőforrásokat.

Az algákról melyek az ALGOTHERM termékek alapjául szolgálnak
A tengervíz és az alga összetételében rendkívül hasonló az emberi vérplazmához. Ez a biológiai hasonlóság teszi lehetővé, hogy a növények összetevői mélyen a sejtekbe jussanak és a megfelelő dózisban tökéletes affinitásba kerüljenek a bőrrel és a testtel.

Az algák sokféle ember és bőrtípus számára hasznosítható kincseket rejtenek. Sejtjeikben, mint miniatűr laboratóriumokban koncentrálódnak a tengervíz alkotórészei, így egyetlen kilogramm alga annyi nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz, mint 10.000 – 100.000 liter tengervíz. Ez a titka az algák széleskörű alkalmazhatóságának: néhány grammjuk elegendő a szervezet egyensúlyi állapotának helyreállításához és a hatékony szépészeti kezelésekhez.

Az algák több ezer éves tengeri növények, melyek édes és sós vízben egyaránt megtalálhatóak. Vannak közöttük aprók, több méter hosszúak, és rendkívül sokszínűek a barna, kék, zöld, piros sokféle árnyalatát magukon hordozzák. Az algákat beazonosítani csak tudományos módszerekkel lehet, ezért kialakult egy egyszerűbb módszer. Ennek lényege az alga színe alapján történő azonosítás. Így léteznek vörös-, zöld- és barnaalgák.

Vörös algák
A 100%-osan növényi eredetű ásványforrás az Írországtól délnyugatra fekvő tiszta Atlanti-óceáni vizekből származnak. A tengerek mélyéről kikotort, felszínre hozott alga tisztítás, sterilizálás, szárítás és őrlés után kerül felhaználásra. A porózus szerkezetű alga-váz ásványi anyagokban rendkívül gazdag, makro- és mikrokomponenseket egyaránt tartalmaz. Rendkívül magas kalcium- és magnéziumtartalma (34 % és 2,4 %) mellett a nyomelemek sokasága biztosítja egyedülálló összetételét. Több mint 70 féle mikroelem található az Aquaminban: vas, bór, mangán, kobalt, réz, cink, szelén, és még folytatható lenne a felsorolás. Kutatások bizonyították, hogy jelentősen csökkenteti a fájdalmat és a gyulladást ezért nyugtató, érzékeny bőrre való termékeinknek alapjául szolgálnak.

Zöld algák
A chlorella igen jó hatással van az immunrendszerre, serkenti a fehérvérsejtek termelését. Gazdag vitaminforrásként serkenti a vörösvérsejtek termelődését is, valamint az artériák tágulását, így a szervezet számára jobb oxigén-ellátottságot biztosít és fokozza az anyagcserét. Egyik fő felhasználási területe éppen ez: a szervezet méregtelenítése, azon belül is elsősorban a nehézfémektől való megszabadulás. A chlorellának kiemelkedő a klorofilltartalma, aminek köszönhetően segít kigyógyulni a különféle sérülésekből és fekélyekből. Védi ezen túl a sejteket a szabadgyökökkel szemben, és pozitívan hat a sejtregenerálódásra és erősíti a stresszel szembeni ellenállást. Említésre méltó még magas lúgtartalma, mely segít helyreállítani, illetve fenntartani a szervezet sav-bázis-egyensúlyát.

Barna algák
A barna alga a különféle helyi fogyasztást elősegítő, illetve cellulit kezelésnél alkalmazott krémek egyik természetes hatóanyaga, mivel elősegíti a nemkívánatos zsírpárnák lebontását, a terhességi csíkok eltűnését, valamint a bőr felülete is láthatóan és érezhetően egészségesebbé válik. Az algás alakformáló módszer ajánlott az általános alakproblémákkal küszködőknek, fogyókúra, illetve böjt esetén, terhesség után, nap által károsított bőrnél, esztétikai beavatkozásnál elő- és utókezelésként. Megtalálható az alga azokban az arcápoló kozmetikumokban, melyek az érett bőr ápolására lettek kifejlesztve, hiszen fiatalító vitaminokat is tartalmaznak. Puhítják, hidratálják a bőrirritáció miatt kiszáradt bőrt, védenek a levegő szennyezettség okozta bőrkárosodások ellen is. Az alga rendkívül jó hidratáló hatással bír.

SZAKMAI ÁPOLÁS ÉS TÖRŐDÉS – ELISMERT SZAKÉRTELEM!
Adja át magát szakértő kezeinknek és hagyja, hogy a legjobb bőrápolást nyújtsuk Önnek !

Az ALGOTHERM Kutatási- és Fejlesztési csapata összetételük alapján kiválasztott 24 algafajtát, a bőrre gyakorolt legjobb hatás érdekében. Néhányat közülük más aktív alkotóelemekkel egyesített, hogy aktívabb, intenzívebb és komplexebb jelleggel szolgálja ki a bőr szükségleteit. Az algák sikerüket elsősorban a bennük lévő vitaminok és ásványi anyagok egész tárházának köszönhetik.

Gazdag hatóanyag tartalmúak: ásványi sók, nyomelemek, poliszacharidok, vitaminok, aminosavak, proteinek, telítetlen zsírsavak alkotják őket. Az algákat a speciális begyűjtést követően kétféle eljárással tartósítják, hogy megőrizzék a bennük található hatóanyagokat. Csúcstechnológiájú szárítási folyamat után készítenek belőlük porokat vagy extraktumokat, vizes vagy glikolos oldalt formájában, majd ezeket használják fel különböző készítményekben.

SZERETETTELJES BŐRÁPOLÁS
Kozmetikusaink szakértő kezeiben megtapasztalhatod az Algotherm termékeink és kezelési filozófiánk csodálatos hatását bőrödön, miközben tested és lelked felfrissül és harmóniába kerül a kezelés során.

BIZTONSÁGOS – TERMÉSZETES ÉS FAIR
Biztonságos mert minden termék dermatológiailag tesztelt és a hatóanyagok ellenőrzött helyről származnak.
Természetes mert nem tartalmaznak Parabén és Kőolajszármazékokat
Fair mert előállításuk során az Algotherm betartja a Fair – Trade szellemét és nem tesztel állatokon.

Arckezeléseink
Háromfelé kezelést kínálunk. 45 perces Discovery kezeléseink azoknak szólnak akik azonnali és gyors javulást szeretnének.
70 perces Algointense kezeléseink kúraszerűen tartós eredménnyel járnak, míg 90 perces Performance luxus kezeléseink speciális masszázstechnikát tartalmaznak.
Gyakorlatilag minden bőrtípusra és bőrproblémára találsz magadnak megfelelő megoldást, de díjmentes bőrdiagnosztikánk után szívesen segítünk kiválasztani azt a kezelést ami bőrödnek és neked a legmegfelelőbb.

Hogyan csináljuk
Mindig tisztítással kezdünk mely előkészíti a bőrt a megfelelő hatóanyagok bevitelére. A francia protokoll szerint masszírozunk és lazítunk mialatt a felkerülnek bőrödre a megfelelő krémek és maszkok. Az Algotherm intelligens mikroalgái sosem a bőröd helyett dolgoznak, hanem segítenek helyreállítani azokat a rosszul működő rendszereket amik a problémát okozzák.

Az eredmény azonnal látható, és megfelelő folyadékbevitellel még látványosabb lesz pár nappal később!