Telefon

+1 6078619

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00

Tudtad, hogy az oxigén nagyon fontos szerepet játszik bőröd egészségének és szépségének megőrzésében?

A természetes öregedési folyamattal azonban a bőr oxigénellátása drasztikusan csökken:

• 30 év felett mintegy 25%-al
• 50 év felett 50%-al

Az oxigén stimulálja a bőr anyagcseréjét, valamint a sejtek táplálékfelvételét, hogy a bőr megőrizze sugárzóan friss megjelenését és fiatalságát. Éppen ezért bőrödnek tiszta oxigénre van szüksége a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. Megfelelő oxigénellátás nélkül ugyanis az új bőrsejtek nem képesek táplálni magukat, és a bőröd napról napra fáradtabbnak és fakóbbnak tűnik majd.

KEZELÉSEK MENETE
1. Intenzív előkészítés és fertőtlenítés
2. Nyirok pontok aktiválása
3. Precíziós nyirokdrenázs és/vagy molekuláris oxigén + hyaluron infúzió
4. Hyaluron és transzdermális hatóanyagok belövése
5. Utókezelő alkalmazása
Extrém hatóanyag bevitel, transzdermális ráncfeltöltés,
érintés nélkül, kb. 96%-os molekuláris oxigénnel!
Tudtad? Ha csak simán egy hatóanyagra bízol egy kezelési eredményt, az a bőröd számára messze nem elegendő. Válaszd az 5x hatékonyabb o2-balance kezeléseket, a kiemelkedő eredményeiért és bőröd biológiai fiatalítása érdekében.

o2-balance – egy eljárás, mely 5x többet nyújt, mint más érintés nélküli kezelés!

A kezeléshez azonnali hatással rendelkező, védjegy oltalom alatt álló dermaceutical ® TRANSCUTIN hatóanyagokat használunk, melyek első oszályú liposzóma csomagba zárt magas dózisú transzdermális hatóanyagok. A felhasznált transzdermális hatóanyagaink – a német biztonsági előírások alapján gyártott – bőrgyógyászati minőségű, káros vegyi összetevőktől mentes hatóanyagok.

A kezeléshez használt alacsony molekulás hyaluronsav az egyik legjobb összetételű hyaluron, és ez nem minden. A o2-balance kezelésekhez használt hyaluront ~99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, kb. 96%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be. Miért fontos ez? Mert a molekuláris oxigén a legtökéletesebb vivőanyag az alacsony molekulás hyaluron számára. A kb. 96% molekuláris oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is. Ez az extra hatás más érintés nélküli kezeléseknél – sima sűrített levegővel történő hatóanyag bevitel során – nem jön létre, úgy ahogy az a biológiai bőrfiatalítás se, ami a nagy dózisú molekuláris oxigénnek és a kezelőfejjel végzett precíziós nyirokdrenázsnak köszönhető.

A kezelés itt még nem ér véget. Egy speciális nagy nyomású hyaluron belövő pisztolynak köszönhetően – mely egyedülálló szabadalom – a kezelés során hyaluron szérumgéllel tölthetőek fel a ráncok. A kezelés ezen része is teljesen fájdalommentes és azonnal látványos!

És ezután jön a ráadás: a kezelés eredményét megtámogatjuk belülről is a fokozott sejtlégzést elősegítő nagy dózisú – ezúttal ionizált oxigénnel!

Összefoglalva az o2-balance kezelés:

1. dermaceutical ® TRANSCUTIN – transzdermális hatóanyag bevitel
2. Molekuláris oxygén + hyaluron infúzió (érintés nélküli hatóanyag bevitel)
3.Precíziós nyirokdrenázs
4.Nagy nyomású hyaluron belövés a ráncok alá
5.Ionizált oxygén – sejtlégzést fokozó inhalátor terápia
Vigyázz bőrödre! Válaszd a hatékonyabbat! Válaszd a biológiailag is hatékony kezelést, bőröd fiatalságáért. o2-balance transzdermális arcfiatalító kezelések.

Kezelés modulok részletesen:
KEZELÉS N°1 – Precíziós nyirokdrenázs
Új generációs nyirokdrenázs, mely minden kezelésnél kiegészül a kb. 96%-os molekuláris oxigén jótékony hatásaival. A nyirokdrenázs tudományosan elismert eljárás szemkörnyéki ödémára, karikás szemre, arckontúrozásra, folyadékegyensúly megtartására, rosacea, arcödéma vagy vérömleny kezelésére.

KEZELÉS N°2 – Molekuláris oxigén + 2 frakciós hyaluron infúziós kezelések
Kezelhető problémák: megereszkedett bőr, lifting problémák, szürke fakó bőr, szárazság, mélyrétegű vízhiány, akné, ráncok, rosacea, szemhély, szájkörnyék, érzékeny bőr, súlyosabb allergiára hajlamos bőr.

KEZELÉS N°3 – Hatóanyag belövés
A kezelések alatt laboratóriumi tisztaságú, magas minőségi követelmény rendszer szerint előállított 4 frakciós hyaluronsavval és transcutin hatóanyagokkal dolgozunk. Kezelhető területek: szemöldök közti ránc + homlok, szájkörnyék+nasolabialis ránc, szemkörnyék, szemhély, orcák, nyak ráncai, dekoltázs ráncai, ajak, kézfej.

KEZELÉS N°4 – Ionizált oxigén terápia
Esztétikai kezelések utáni relaxációhoz, a szervezet minden sejtjének oxigénnel való felfrissítésére, asztma, COPD, egyéb tüdőbetegségek tüneteinek enyhítésére*, általános regenerálásra, egészségmegőrzésre, fáradtságra, alvászavarok esetén*, érrendszeri problémáknál*, gyermekeknél krupp, asztma, gyakori légúti megbetegedések kezelésére*.

* Orvosi szakvélemény kikérése javasolt!

Kezelések időtartama:
Arc: kb. 50 perc | Arc-nyak: kb. 65 perc | Arc-nyak-dekoltázs kb. 90 perc
Mindegyik kezelés automatikusan tartalmazza a szemhéj kezelését is!Az O2-BALANCE készülék gyártója a világ egyik legjobb minőségű vérplazma készülékeinek megalkotója. A készülék forgalomba hozatala a salzburgi Gartner Beauty System GmbH. A készüléket bőrgyógyászok, tüdőgyógyászok, kozmetológusok, plasztikai sebészek és kozmetikus szakemberek részére gyártották.

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KLIKK EZEN  HIVATKOZÁSRA !

EU IGAZOLÁSAINK

Az O2-BALANCE a német technológia és precizitás igazi mesterműve.

A készüléket az EU által kiadott CE 0044 és ISO 13485 igazolással orvosilag hitelesítettek, „ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ” minősítéssel.

 

Árlista
Arc 12.500 Ft
Arc-nyak 14.500 Ft
Arc-nyak-dekoltázs 18.500 Ft
Hialuron/ Hatóanyag belövés felár:
Szemöldök közti ránc homlok 3.500 Ft
Szájkörnyék + nasolabiális ránc 3.500 Ft
Szemkörnyék, szemhéj 3.500 Ft
Orcák 3.500 Ft
Nyaki ránc 3.500 Ft
Dekoltázs ráncai 3.500 Ft
Három vagy több terület egyidejű belövése esetén kedvezményes ár
Területenként 2.500 Ft