Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00

Tudtad, hogy az oxigén nagyon fontos szerepet játszik bőröd egészségének és szépségének megőrzésében?

A természetes öregedési folyamattal azonban a bőr oxigénellátása drasztikusan csökken:

• 30 év felett mintegy 25%-al
• 50 év felett 50%-al

Az oxigén stimulálja a bőr anyagcseréjét, valamint a sejtek táplálékfelvételét, hogy a bőr megőrizze sugárzóan friss megjelenését és fiatalságát. Éppen ezért bőrödnek tiszta oxigénre van szüksége a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. Megfelelő oxigénellátás nélkül ugyanis az új bőrsejtek nem képesek táplálni magukat, és a bőröd napról napra fáradtabbnak és fakóbbnak tűnik majd.

KEZELÉSEK MENETE
1. Intenzív előkészítés és fertőtlenítés
2. Nyirok pontok aktiválása
3. Precíziós nyirokdrenázs és/vagy molekuláris oxigén + hyaluron infúzió
4. Hyaluron és transzdermális hatóanyagok belövése
5. Utókezelő alkalmazása
Extrém hatóanyag bevitel, transzdermális ráncfeltöltés,
érintés nélkül, kb. 96%-os molekuláris oxigénnel!
Tudtad? Ha csak simán egy hatóanyagra bízol egy kezelési eredményt, az a bőröd számára messze nem elegendő. Válaszd az 5x hatékonyabb o2-balance kezeléseket, a kiemelkedő eredményeiért és bőröd biológiai fiatalítása érdekében.

o2-balance – egy eljárás, mely 5x többet nyújt, mint más érintés nélküli kezelés!

A kezeléshez azonnali hatással rendelkező, védjegy oltalom alatt álló dermaceutical ® TRANSCUTIN hatóanyagokat használunk, melyek első oszályú liposzóma csomagba zárt magas dózisú transzdermális hatóanyagok. A felhasznált transzdermális hatóanyagaink – a német biztonsági előírások alapján gyártott – bőrgyógyászati minőségű, káros vegyi összetevőktől mentes hatóanyagok.

A kezeléshez használt alacsony molekulás hyaluronsav az egyik legjobb összetételű hyaluron, és ez nem minden. A o2-balance kezelésekhez használt hyaluront ~99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, kb. 96%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be. Miért fontos ez? Mert a molekuláris oxigén a legtökéletesebb vivőanyag az alacsony molekulás hyaluron számára. A kb. 96% molekuláris oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is. Ez az extra hatás más érintés nélküli kezeléseknél – sima sűrített levegővel történő hatóanyag bevitel során – nem jön létre, úgy ahogy az a biológiai bőrfiatalítás se, ami a nagy dózisú molekuláris oxigénnek és a kezelőfejjel végzett precíziós nyirokdrenázsnak köszönhető.

A kezelés itt még nem ér véget. Egy speciális nagy nyomású hyaluron belövő pisztolynak köszönhetően – mely egyedülálló szabadalom – a kezelés során hyaluron szérumgéllel tölthetőek fel a ráncok. A kezelés ezen része is teljesen fájdalommentes és azonnal látványos!

És ezután jön a ráadás: a kezelés eredményét megtámogatjuk belülről is a fokozott sejtlégzést elősegítő nagy dózisú – ezúttal ionizált oxigénnel!

Összefoglalva az o2-balance kezelés:

1. dermaceutical ® TRANSCUTIN – transzdermális hatóanyag bevitel
2. Molekuláris oxygén + hyaluron infúzió (érintés nélküli hatóanyag bevitel)
3.Precíziós nyirokdrenázs
4.Nagy nyomású hyaluron belövés a ráncok alá
5.Ionizált oxygén – sejtlégzést fokozó inhalátor terápia
Vigyázz bőrödre! Válaszd a hatékonyabbat! Válaszd a biológiailag is hatékony kezelést, bőröd fiatalságáért. o2-balance transzdermális arcfiatalító kezelések.

Kezelés modulok részletesen:
KEZELÉS N°1 – Precíziós nyirokdrenázs
Új generációs nyirokdrenázs, mely minden kezelésnél kiegészül a kb. 96%-os molekuláris oxigén jótékony hatásaival. A nyirokdrenázs tudományosan elismert eljárás szemkörnyéki ödémára, karikás szemre, arckontúrozásra, folyadékegyensúly megtartására, rosacea, arcödéma vagy vérömleny kezelésére.

KEZELÉS N°2 – Molekuláris oxigén + 2 frakciós hyaluron infúziós kezelések
Kezelhető problémák: megereszkedett bőr, lifting problémák, szürke fakó bőr, szárazság, mélyrétegű vízhiány, akné, ráncok, rosacea, szemhély, szájkörnyék, érzékeny bőr, súlyosabb allergiára hajlamos bőr.

KEZELÉS N°3 – Hatóanyag belövés
A kezelések alatt laboratóriumi tisztaságú, magas minőségi követelmény rendszer szerint előállított 4 frakciós hyaluronsavval és transcutin hatóanyagokkal dolgozunk. Kezelhető területek: szemöldök közti ránc + homlok, szájkörnyék+nasolabialis ránc, szemkörnyék, szemhély, orcák, nyak ráncai, dekoltázs ráncai, ajak, kézfej.

KEZELÉS N°4 – Ionizált oxigén terápia
Esztétikai kezelések utáni relaxációhoz, a szervezet minden sejtjének oxigénnel való felfrissítésére, asztma, COPD, egyéb tüdőbetegségek tüneteinek enyhítésére*, általános regenerálásra, egészségmegőrzésre, fáradtságra, alvászavarok esetén*, érrendszeri problémáknál*, gyermekeknél krupp, asztma, gyakori légúti megbetegedések kezelésére*.