Telefon

+1 6078619

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00

“Tégy jót a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne” (Avilai Szent Teréz)
Ha a  tökéletes harmóniát keresi, akkor nálunk megtalálja  mindazt, amely a test és lélek egybefonódott egyensúlyát megteremti. Szalonunk elsődleges szempontjai közé tartozik a szakmai hatékonyság, melyet kizárólag minőségi kozmetikumokkal, innovatív kozmetikai, orvos-esztétikai gépparkkal és kozmetikusunk Vendégeink felé tanúsított empátiájával és szakmája iránti maximális elkötelezettségével biztosítunk.
Kozmetikánkban a relaxációs zene mellett a kényeztetés igazi élménye vár minden kedves Vendégünkre.

Az arckezeléseknél az Algotherm tengeri kozmetikumokat és speciális masszázs technikákat alkalmazzuk. Minden kezelési protokoll megalkotása az emberi test és fiziológiájának ismeretén alapszik, a tengeri algák, hatóanyagok szépítő ereje és kényeztető tengeri rituálékkal személyre szabott kezelésekben.SPA élmény és hatékonyság a szépség-egészség szolgálatában.

Pre-kozmetológiai kezelésekhez az Age-Attraction termékeit használjuk, melyek a szépségápolás új korszakát hozta el, orvosi tisztaságú szérumaival, nagy hatóanyag koncentrációval.
Egyedülálló orvostechnikai minősítéssel rendelkező gépparkunk garancia a kiemelkedő hatékonyságra és a 100 %-os biztonságra.

Célunk, hogy kozmetikánk a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen, ahol vendégeink a tökéletes kikapcsolódást élhetik át és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Minden termékünk PEG, parabén és mesterséges adalékanyagoktól mentes !