Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00

“Tégy jót a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne” (Avilai Szent Teréz)
Ha a  tökéletes harmóniát keresi, akkor nálunk megtalálja  mindazt, amely a test és lélek egybefonódott egyensúlyát megteremti. Szalonunk elsődleges szempontjai közé tartozik a szakmai hatékonyság, melyet kizárólag minőségi kozmetikumokkal, innovatív kozmetikai, orvos-esztétikai gépparkkal és kozmetikusunk Vendégeink felé tanúsított empátiájával és szakmája iránti maximális elkötelezettségével biztosítunk.
Kozmetikánkban a relaxációs zene mellett a kényeztetés igazi élménye vár minden kedves Vendégünkre.

Az arckezeléseknél az Algotherm tengeri kozmetikumokat és speciális masszázs technikákat alkalmazzuk. Minden kezelési protokoll megalkotása az emberi test és fiziológiájának ismeretén alapszik, a tengeri algák, hatóanyagok szépítő ereje és kényeztető tengeri rituálékkal személyre szabott kezelésekben.SPA élmény és hatékonyság a szépség-egészség szolgálatában.

>Pre-kozmetológiai kezelésekhez az Age-Attraction termékeit használjuk, melyek a szépségápolás új korszakát hozta el, orvosi tisztaságú szérumaival, nagy hatóanyag koncentrációval.
Egyedülálló orvostechnikai minősítéssel rendelkező gépparkunk garancia a kiemelkedő hatékonyságra és a 100 %-os biztonságra.

Mit jelent a prekozmetológia?
Szinte naponta jelennek meg új kozmetikai divatkezelések, amik a plasztikai sebészethez hasonló eredményekkel ámítják a vendégeket. Ám ezek legtöbbször hagyományos kozmetikai eljárásokra épülnek, amik közel sem azt az eredményt hozzák, amit ígérnek. Valódi változást csak akkor érhetünk el, ha szakítunk a megszokott, hétköznapi módszerekkel és egy teljesen új szemléletmódot képviselünk. Így született meg a prekozmetológia.

A prekozmetológia forradalmi átmenetet képez a hagyományos kozmetikai kezelések és a drasztikus kozmetológiai beavatkozások között.

A high-tech kozmetikák új generációját hívja életre, ahol a kezelések kizárólag lézeres csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek. Minden kezelés anti-ageing szemléleten alapul, tehát nem csak a látható tüneteket kezeli, hanem segít hosszú távon megőrizni a feszes és fiatalos bőrképet.

Miért fontos a hosszú távú anti-ageing?
A bőr öregedése már huszonéves korban, láthatatlanul elkezdődik. Lassul a kollagén termelődés és a bőr fokozatosan veszít rugalmasságából. Az időben elkezdett, tudatos anti-ageing kezelések rendkívül fontosak, hiszen segítenek megőrizni a bőr fiatalos struktúráját, hogy a problémákkal minél később kelljen szembenézni. Érett bőr esetén pedig nem csupán a látható tüneteket kell korrigálni, hanem lassítanunk kell az öregedési folyamatokat, hogy megelőzzük a további problémák kialakulását.

Prekozmetológia – ahol nem ígérünk elérhetetlen dolgokat
A nagyteljesítményű lézer és a minőségi hatóanyagok fókuszált bevitele évek óta a kozmetikai piac úttörő kezelésének számít. A prekozmetológia tehát nem egy újabb divathullám, hanem egy tesztelt, eredményes és kiemelkedően hatékony módszer átfogó alkalmazása a bőr problémáira. Azoknak szól, akik hisznek a fejlődésben, nyitottak az újdonságokra és többre vágynak egy hagyományos kozmetikai kezelésnél.

Célunk, hogy kozmetikánk a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen, ahol vendégeink a tökéletes kikapcsolódást élhetik át és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Minden termékünk PEG, parabén és mesterséges adalékanyagoktól mentes !

SZŐRTELENÍTÉS

A SZŐRTELENÍTÉS ÚJ DIMENZIÓJA !
Italwax – amivel a szőrtelenítés új értelmet nyer!

A gyantáról mindenkinek az a fájdalmas kezelés jut eszébe, amire nem szívesen szánja rá magát.
Mától felejtsd el a gyantát, használj waxot! – Más összetétel, más érzés, más világ!
Az Italwax professzionális olyan gyantázható kozmetikumokat kínál, amelyeket a modern és klasszikus olasz formula szerint állítanak elő milánói magánlaboratóriumának szigorú felügyelete mellett.

Az Italwax összes viaszának nagy a tapadóképessége (az a képesség, hogy biztonságosan tapadjon a szőrszálakhoz), ami a szőrtelenítési eljárást a leghatékonyabbá, leggyorsabbá, biztonságosabbá és viszonylag fájdalommentessé teszi.

Miben különbözik az Italwax a hagyományos gyantától?
-a wax nem törik, nem szakad,
-nem ragad hozzá a bőrhöz, eltávolításkor nem húzza a bőrt,
-filmréteget képez a bőrön, ezáltal úgynevezett szaunahatást vált ki, amitől kinyílnak a pórusok és sokkal könnyebben jönnek ki a szőrszálak,
-alacsony olvadáspontja (kb. 37-42°C) miatt nem égeti a bőrt,
-nem szakad bele a szőrszál a tüszőbe,
-szinte fájdalommentes, ezért a kényes területek szőrtelenítésére különösen alkalmas,
-nem okoz bőrsérülést, bőrkárosodást,
-kevesebb időt vesz igénybe,
-kisebb anyagigénye miatt felvitele kellemesebb érzés a bőrön,
-nem tartalmaz fenyőgyantát, ezért azok is bátran használhatják, akik a fenyőgyantára érzékenyek,
-nem tartalmaz a szervezetre veszélyes parabéneket,

Az ItalWaxot mindenkinek ajánljuk, aki szeretné, hogy bőre akár heteken át bársonyosan sima maradjon szőrtelenítés után, és erre hatékony, gyors és szinte fájdalommentes megoldást keresnek.