Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00, Szombaton 9:00-13:00-ig


GUA SHA ÉS ARCROLLER LIFTING
A GUA SHA az ősi kínai orvoslás egyik rituáléja volt, terápiás eszközként alkalmazták és a szépség megőrzésére.

Milyen eredmény várható?

A Gua Sha technikával mélyebb masszázs mozdulatok végezhetők, csökkenti az izmok feszülését, formálja és feszesíti az arckontúrokat, csökkenti a szem alatti táskákat, püffedtséget, simít és tonizál, intenzíven javítja a bőr mikro keringését és stimulálja a nyirok keringést.
A Gua sha kövek bemélyedései követik az arc formáját, így az arc minden részén használhatóak.

A Jade kő megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, nyugtatja az idegrendszert, és elűzi a rossz közérzetet.
Masszázskor a kő tulajdonságai átáramlik a testünkbe, erősíti az idegeket, feszültség oldó hatású, segíti a salakanyagok kiválasztását is.

A Rózsa kvarc arcroller jótékony hatása, hogy a termékek hatékonyabban felszívódnak, akár a krémek, szérumok, ampullák vagy maszkok.

Stimulálja a bőr keringését, segít a méreganyagok eltávolításában csökkenti a szem alatt kialakuló táskákat, a rendszeres masszázs stimulálja a kollagén termelést, csökkenti a ráncok kialakulását, javítja a bőr rugalmasságát.

A szolgáltatás ideje: 45 perc
ára: 6.200,-Ft

VITAMINOS ENERGIZÁLÓ MASSZÁZS
Fáradt vagy és ez a bőrödön is meglátszik? Csak egy kis idő kell magadra. Ha csak egy félórád van, de szeretnél egy kényeztető krémes, egyben lélekemelő arcmasszázst, ezt a kezelést Neked találtuk ki!

Kezelés menete és a felhasznált anyagok
Tisztítás: Lemosó tejjel eltávolítom a szennyeződéseket, a sminket és az elhalt bőrsejteket. Már ebben a fázisban hidratálom a bőrt.
Tonizálás: Helyreállítja a bőr PH-ját, hidratál és elősegíti a hatóanyagok optimális felszívódását.
A kezelés lényegét a 25 perc kényeztető, bőrtípusnak megfelelő masszázskrémmel végzett arcmasszázs teszi ki.

Milyen eredmény várható?
Ez a kezelés elsősorban a lélekről szól: egy félórára kiszakadsz a rohanó mindennapokból. A kezelést természetesen bőrtípusodnak megfelelő krémmel végzem, így a bőröd a kezelés végére kisimultabb is lesz.
A manuális lifting masszázstechnika mozdulatok alkalmazásával (és a hozzá használt megfelelő kozmetikumokkal) az arcbőröd tónusosabbá válik, a finom ráncok mérséklődnek.

A szem körüli karikákat és duzzanatok is eredményesen kezelhetőek vele, mivel stimuláljuk a nyirokkeringésedet.

A kezelés ideje: 30 perc
ára: 5.500,-Ft