Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00, Szombaton 9:00-13:00-ig

A KRX Aesthetics egy orvos-kozmetológiai, innovatív kezelésekre fókuszáló koreai termékcsalád. Olyan egyedülálló bőrápolási termékeket hozott létre, amely specifikus bőrproblémákat céloz meg.

Koreában a bőrápolás szerves része a kultúrának. A koreai vásárlók a legjobbat várják. Mindig valami újat és jobbat keresnek, hiszen jelentős időt és pénzt fektetnek bőrük ápolására. Ennek eredményeként a kozmetikai cégek köztük a KRX Aesthetics ®️ folyamatosan fektetnek be a kutatásokba és fejlesztésekbe, hogy lépést tartsanak a vásárlók magas igényeivel. A professzionális bőrápolás pedig az innovativ termékekkel és hatóanyagokkal nem divat és nem marketing… Valódi, látványos és hosszantartó bőrspecifikus hatást érhetünk el a termékek használatával.

Különleges, gyors, műtét nélküli arcfiatalítást az KRX Prémium Hialuron feltöltő por segítségével

A Hyaluron ampullák innovációja
– Magas hatóanyag tartalom-maximális hatékonyság!
– Injekció és fájdalom nélküli Hyaluron feltöltés, anti-age kezelés.
– Intenzív, koncentrált nanorészecskékre bontott formula.
– Az eltérő méretű molekulák, a bőr rétegeibe is más mértékben tudnak bejutni.

MI AZ A HA-FILLING FELTÖLTŐ POR? Ez a Premium HA töltőpor 3 különböző molekulaméretű hialuronsavat tartalmaz. A hialuronsav 3 különböző formáját különböző módon dolgozza fel a szervezet, ezért sokkal jobb felszívódást biztosít. A KRX innovatív HA-FILLING feltöltés egyszerre helyi töltőanyagként és hialuron savas hidratáló kezelésként használható.

A HA-filling töltőporunk azonnal behatol a bőrbe, javítja és feltölti az arc beesett területeit, például a szem alatti területet, a homlok sőt a mosolyvonalakat is.

MILYEN HATÁST AD A HA-FILLING KEZELÉS?

A HA- filling por a hármas molekula méretének és szerkezetének köszönhetően szinte azonnal beszívódik a bőrbe. Kitölti és csökkenti a ráncok, hegek mélységét és javítja a bőr sűrűségét. A KRX három molekulamértû hialuronsav bevitelével rögtön feltöltődik a bőr, hatására tökéletesen hidratált, teltebb és ragyogóbb lesz, a ráncok pedig kisimulnak.

A Hialuronsavas feltöltő kezelés után a vendégnek nincs szüksége pihenő időre.

KONTRAINDIKÁCIÓK
-Bármilyen allergia az összetevőkre
-Nyílt sebek a kezelni kívánt bőrfelületen
-Aktív Herpes vagy más bakteriális, vírusos bőrelváltozás
-Daganatos betegség, Kemoterápia.
-Szemhéj plasztika vagy szemműtét az elmúlt 6 hónapban.

UTÓÁPOLÁS
-A vendégnek a a kezelést követően maximalizálnia kell a folyadék fogyasztását. A kezelés hosszantartó hatásához 2 napon keresztül min. 1,5-max. 2,5 liter víz fogyasztása ajánlott.
-A kezelés után 6 órán keresztül nem szabad megmosni az arcot.
-A kezelés napján ne végezzen erős izzadással járó sportot, ne menjen úszni, szaunázni, szoláriumba.
-Viseljen fényvédőt amikor szükséges.

A 60 perces gépi kezelés során egy speciális LED fényterápiás kezelőfejjel ellátott készüléket használunk, amelyen apró mikro- és nano tűk találhatóak.

Minden Vendégünk részére steril kezelőfejet biztosítunk, melyet az orvos kozmetológiai tisztaságú hatóanyagok bejuttatásához használunk.

A kezelés lényege, hogy olyan apró mikrosérüléseket okozunk a bőrön aminek hatására beindul a kollagén és elasztin termelődés és a bőrtípusnak és a bőr állapotának megfelelően összeállított hatóanyagokat pedig mélyebben tudjuk a bőrbe juttatni.

Az optimális hatás érdekében a speciális nanotűk olyan kis csatornákat hoznak létre amelyen több molekulaméret is szabadon mozoghat így sokkal hatékonyabbá válik a a hatóanyag bejuttatás.
A nano tűk a bőr mélyébe 0,2-2,5mm-ig hatolnak be, melyek a bőrt stimulálják, mikrocsatornákat szúrnak, melyeken át a kollagén termeléshez szükséges tápanyagok, vitaminok, peptidek a bőr mélyére jutnak.


Szalonunkban problémaspecifikusan az alábbi tápanyagok közül választhatnak:
BOTO-RX BOOSTER – Prémium ampulla oldott Botox-al. Intenzív, ránctalanító, feszesítő hatás. Segít a pórusok minimalizálásában, a ráncok csökkentésében, valamint a finom vonalak, szarkalábak, mosolyvonalak enyhítésében hatékony lép fel.

PDRN SALMON DNA BOOSTER – PDRN (lazac DNS) és Peptid komplex. Hidratál, táplál és revitalizál. Belülről tölti fel a bőrt, ránctalanít és feszesít, aktiválja a kollagén és elasztint lebontó enzimeket. Felgyorsítja a sebgyógyulási folyamatokat, eredményesen használható az aknék utáni hegek és hiperpigmentáció kezelésére, továbbá védelmet biztosít a káros külső környezeti hatásoktól, megóvja a bőrt az UVA/UVB okozta napkárosodástól.

GOLD PEPTIDE – Prémium ampulla, amely 99,9% -os tiszta aranyat tartalmaz koncentrált peptidekkel együtt, amelyek csökkentik az öregedés jeleit pl. ráncok, öregségi foltok.
Fokozza a bőr ragyogását, fényét. Az arany mint fém, hatékony gyulladáscsökkentő szer, amelyet ősidők óta használnak. Antioxidánsokban gazdag ampulla, mely együttesen segíti a kollagéntermelést.
Ezáltal lehetővé válik a hatékony kollagén termelődés.

Manapság egyre népszerűbb ez a kezelés, mivel alternatívát jelent a lézeres vagy kémiai peelinges felületmegújításnak, ha a páciens bőre nem tolerálja a lézert, vagy ha kevésbé invazív, kisebb kockázatot jelentő megoldást keres.
A bőrfiatalítás megfelelő módszerének megtalálásakor fontos, hogy megteremtsük a sérülés (felépülési idő) és az eredmény (a legjobb eredmény) közötti tökéletes egyensúlyt. A mikrotűs kezelés egy jól kiegyensúlyozott technika, mely minimális felépülési idővel és hosszantartó, látható hatással jár.

A kezelés ideje: 60 perc
A kezelés ára: 21. 900.-Ft