Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00

Kéz és lábápolás

Az igényes megjelenés egyik alappillére az ápolt kéz és láb. Az arc mellett a KÉZ az a testrészünk, ami a legjobban látszik és láttat. Épp annyira egyéni, mint az arc, és sokat elárul tulajdonosáról.
A PEGAZUS BEAUTY csapata gondoskodik arról, hogy az általunk nyújtott kéz és lábápolási szolgáltatásokat elit környezetben és luxus minőségben valósítsuk meg. Kéz és lábápolási rituáléinkat úgy alkottuk meg, hogy pár perc kényeztető masszázst mindegyik tartalmazzon, így a tested ápolása közben a lelked is megnyugodhat, kikapcsolódhat.

SZIKE MENTES LÁBPEELING
Kimagaslóan hatékony, magyar fejlesztésű, 3 lépéses szike nélküli pedikűr program ultragyors hámoldást, bőrszerkezet-javító kiegyensúlyozást és magas szintű ápolást biztosít.

Amit kínál:
– 30 perces professzionális esztétikai pedikűr, hiba nélküli tökéletes eredmény, rendkívül puha lábak, hosszan tartó selymes érzés csúszásmentesen.
– Lábáztatás és bőrtáplálás kizárólag természetes összetevőkkel, bio minősítésű hatóanyaggal.

Kinél alkalmazható?

-Aki a bőrkeményedést/berepedezett bőrt rendkívül gyorsan, hatékonyan, relaxálva, csodás illatokkal, természetes hatóanyagokkal, tökéletes minőséggel szeretné kezeltetni.
-Bárkinél, aki esztétikai pedikűrre érkezik.
-Nincs szike, tehát vérzékenység esetére is tökéletes megoldás.