Telefon

+1 6078619

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00

Az arc mellett a KÉZ az a testrészünk, ami a legjobban látszik és láttat. Épp annyira egyéni, mint az arc, és sokat elárul tulajdonosáról.
Ma már számtalan módszert és alapanyagot ismerünk a körömépítésben, de bármely technikáról is legyen szó, a legfontosabb kritérium a köröm megépítésekor a természetesség, hiszen akkor szép egy műköröm, ha a tartóssága mellett sem túl vastag és “mű” hatású. Díszítésüknek persze csak a fantázia szabhat határt.

MANIKŰR-MŰKÖRÖM
Géllakk + mini manikűr (köröm formázás) 4 600 Ft
Géllakk megerősitett alappal+ mini manikűr (köröm formázás) 5 500 Ft
Géllakk francia+ mini manikűr (köröm formázás) 5 500 Ft
Géllakk pótlása,javítása/db (leesett, betört, elszíneződött) 500 Ft
Géllakk leszedése+ mini manikűr (köröm formázás) 2 000 Ft
Baby Boomer5 500 Ft
Shellac új + mini manikűr (köröm formázás)5 500 Ft
Shellac leoldása + új készítése mini manikűr (köröm formázás) 6 000 Ft
Shellac pótlása, javítása (leesett, betört, elszíneződött, stb.) 500 Ft
Shellac végleges leoldása 2 000 Ft
Strasszkő,matrica,akrill motívum,sellőpor,csillám, flitter,stb 50-100Ft

NŐI-, FÉRFI PEDIKŰR, GYÓGYPEDIKŰR, TELJES KÖRŰ LÁBÁPOLÁS

A lábápolás nem fényűzés ! cuc ped Lábaink mindennap kemény munkát végeznek, a mi dolgunk, hogy biztosítsuk „munkaképességüket”. A lábak viselik a test legnagyobb terhelését, ezért legalább annyi törődést megérdemelnek, mint más többi testrészünk, és nem utolsó sorban a mondás is úgy tartja, hogy “A föld energiáit a lábadon át kapod”.  A jó közérzethez és jó megjelenéshez minden esetben hozzá tartozik a lábak és a láb körmeinek ápoltsága. Az egészséges, szép, gondozott láb magabiztosságot ad, igényességet sugall.   Miért fontos a lábápolás?  Fontos, hogy egészen gyerekkortól kezdve megfelelően ápoljuk, s jó minőségű és kényelmes cipőt viseljünk. A lábápolásnak nem csupán esztétikai jelentősége van, hanem hozzájárul a jó közérzethez és a könnyebb járáshoz. A professzionális lábápolás olyan problémákra nyújthat megoldást, mint a benőtt köröm, a tyúkszem, vagy épp a kellemetlen érzetet keltő megvastagodott bőrfelület.  Lábunkat – csakúgy, mint a test bármely más részét – gondozni, ápolni kell. Ennek a legmegfelelőbb módja, ha olyan pedikűrös-, gyógypedikűrös szakemberhez fordulunk, aki megfelelő tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezik.Bár napjainkban sokféle kezelés elérhető, a PEGAZUS SZÉPSÉGSZALONBAN a természetes gyógymódú, manuális kezeléseket részesítjük előnyben, melyeknek legfőbb jellemzője, hogy fájdalommentes lábápolást tesz lehetővé. Szakterületünk a speciális elváltozások, betegségek pl: tyúkszem kezelése és eltávolítása, benőtt köröm kezelése, bőrkeményedés eltávolítása, körömszabályozás, gombás körmök szakszerű, körültekintő ellátása.  A fertőzések elkerülése végett minden nap mossunk lábat, hordjunk pamut zoknit. Gomba vagy izzadás esetén ne hanyagoljuk el a lábunk, rendszeresen kezeljük a szakember által ajánlott készítményekkel. A hagyományos pedikűrön kívül a 21. század technikáit, illetve új, professzionális termékeket alkalmazva biztosítjuk pedikűr szolgáltatásainkat minden egészséges, szép és gondozott lábra vágyó Hölgynek és Úrnak.

EXKLUZÍV SZIKE MENTES LÁBPEELING:
Szike és csiszolók nélkül végzett hatékony pedikűr. A hagyományos kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt!
Akár arckezelés vagy testkezelés alatt is végezhető, míg a páciens a felhelyezett arcmaszk vagy testpakolás alatt pihen.

STEP BY STEP
Mestergél felvitele
A lábakat fertőtlenítjük, egyéb előkészítésre (pl.:áztatás) nincs szükség. A Glamfoot hámoldó géljét felvisszük a bőrkeményedésre, berepedezett sarkakra. Védőkesztyű segítségével finoman dolgozzuk el az anyagot. A hatóanyagok ultragyors és tökéletes oldást biztosítanak bőrtípustól és bőrkeményedéstől függően 8-12 perc alatt.
Körömápolás
A Glamfoot speciális kendőjével szakszerűen beborítjuk a kezelendő felületet, fólia segítségével precízen betekerjük a lábakat, figyelve rá, hogy a körmök szabadon maradhassanak. Miközben a hámoldó dolgozik, kezelhetjük a körmöket és a körömbőr területét a Glamfoot körömbőr hàmlasztó gèljével. Az anyagot a pipetta segítségével feldolgozzuk, 2 perc hatóidő után könnyed mozdulattal letoljuk a feloldott bőrt.
Géleltávolítás
A hatóidő elteltével a fóliát és kendőt eltávolítjuk, majd a Glamfoot formatervezett kaparójával határozott, de nem erőteljes fentről lefelé irányuló mozdulattal letoljuk az anyagot és a feloldott bőrt.
Lábfürdő
A Glamfoot Spa puhító lábfürdőjébe helyezzük a kezelendő lábakat. Az áztató a kémiai hámoldás kiegyensúlyozó anyaga, ezért kulcsfontosságú a kezelés során. Visszaállítja a bőr természetes pH értékét, közben értékes összetevői hosszantartó és maximalizált puhaságról, hidratáltságról gondoskodnak.
Finom reszelés
A Glamfoot reszelő finom felületével könnyed és gyors mozdulatokkal reszelünk. Az erősebb felületre csak ritka esetben van szükség.
Bőrtáplálás
A Glamfoot bőrfiatalító krémje egy igazi luxus elixír a lábaknak. Értékes összetevői, magas vitamintartalma nemcsak a talpaknak, de a lábfej és lábszár bőrének is különleges, tápláló élményt és selymességet kölcsönöz.

KINEK AJÁNLJUK?

-Aki a bőrkeményedést/berepedezett bőrt rendkívül gyorsan, hatékonyan, relaxálva, csodás illatokkal, természetes hatóanyagokkal, tökéletes minőséggel szeretné kezeltetni.

-Bárkinél, aki esztétikai pedikűrre érkezik és innovatív kényeztető újdonságra vágyik.

-Nincs szike, tehát vérzékenység esetére is tökéletes megoldás.

PEDIKŰR
Esztétikai pedikűr 6 000 Ft
Pedikűr + lakkozás 7 000 Ft
Pedikűr + géllakk 8 000 Ft
Körömlakkozás 1 500 Ft
Géllakk 4 500 Ft
Speciális probléma kezelése:
tyúkszem, benőtt köröm 1 000 Ft
Szike mentes pedikűr 6 000 Ft