Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00, Szombaton 9:00-13:00-ig

O2 Balance & Hialuron infúzió 4 frakciós hialuronsav + transcutin hatóanyag belövés

Új generációs molekuláris oxigénkészülék, orvostechnikai eszköz, orvosilag hitelesített, EU által kiadott CE 0044 és ISO 13485 igazolással. E minősítés garantálja a kiemelkedő hatékonyságú kezeléseket és a 100%-os biztonságot.

Érintés nélküli kezelés, a legérzékenyebb bőr is fájdalom mentesen, irritáció nélkül kezelhető.

Anti-aging azonnali ráncfeltöltés a száj-, szemkörnyéken, homlokon, nasolabiális területen, nyak, kézfej, dekoltázs hosszanti és keresztráncain, mélyhidratálás, liftinghatás.

Szabadalmazott modullal, speciális kezelőfejekkel, nagynyomású 96 %-os oxigénnel lövi be a 2 és 4 frakciós hialuronsavat 2.5 mm mélyen.

A természetes öregedési folyamatok során a bőr oxigén ellátása csökken, ezáltal fakóbbá, tónustalanná, fáradtabbá válik. A sejteknek nem áll elegendő oxigén rendelkezésre a regenerálódásra.

Minden korosztálynak és bőrtípusra alkalmas beavatkozás, mellyel a legérzékenyebb bőr is irritáció és fájdalom nélkül kezelhető.
Egyedülállóan a szemkörnyék ápolása egészen a szempillák tövéig lehetséges.

A kezelés előnyei:
-A magas koncentrációjú molekuláris oxigén bőrbe juttatása lassítja az öregedési folyamatokat, sejtszintű bőrfiatalítást végez, ezáltal élettelivé, ragyogóvá válik.

-Érintés nélküli kezelési mód, mellyel a legérzékenyebb bőr kezelése is fájdalom és irritáció nélkül lehetséges.
-Az O2 Balance 96%-os oxigént állít elő, mellyel kizárólag ehhez a géphez fejlesztett orvosi tisztaságú hatóanyagokat- 2-4 frakciós hialuronsavat, transcutin ® szérumokat- juttat a bőrbe. 24 karátos arany kezelőfejek a maximális higiénia és az allergiás reakciók kizárása érdekében.
-Az O2 Balance kezeléseknél nincs kontraindikáció. Érintésnélküli non-invazív beavatkozás, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal.
-A beavatkozás semmilyen fájdalommal, irritációval nem jár.
-O2 Balance – egy eljárás, mely 5x többet nyújt, mint más érintés nélküli kezelés

A KEZELÉS MENETE
A kezelés menete:
Molekuláris oxigén modullal – oxigén infúziós pisztoly- végzett precíziós nyirokdrenázs.

1 Hialuron infúziós modul, melynél a molekuláris oxigén katalizátorként, porlasztva juttatja a speciális, alacsony molekulájú hialuront a bőr mély rétegeibe.

2 Nagynyomású hialuron belövő modul 96%-os tisztaságú oxigénnel lövi 2.5 mm mélyen a bőrbe a 2 és 4 frakciós hialuronsavat, célzottan a ráncok feltöltésére.

3 Ionizált oxigén inhalátor modul, 2 órás oxigénterápia hatását nyújtja 20 perc alatt.

HATÓANYAGOK
Legmagasabb orvostechnikai készülék, kizárólag a géphez fejlesztett orvosi tisztaságú hialuronsav, transcutin hatóanyagok használhatóak.