Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00, Szombaton 9:00-13:00-ig

ÁLOM ALAK PROGRAM A PEGAZUS BEAUTYNÁL
A kezelések bérletes formában változatos konstrukcióban vehetők igénybe!
A tökéletes eredmény eléréséhez az alábbi kezelésformákat ötvözzük:
– VÁKUUMOS ZSÍRTÖRÉS
– RÁDIÓFREKVENCIA
– KAVITÁCIÓ
– LIPOLÉZER

Az eredmények gyorsan és látványosan megmutatkoznak!

VÁKUUMOS KEZELÉS
 Bőrfeszesítő, narancsbőr megszüntető hatása van kiváló kollagén serkentő hatása miatt.
 Kiválóan feszesíti/fiatalítja a megnyúlt, vagy fogyásból megmaradt többlet bőrréteget testen és arcon egyaránt.
 Nyirokkeringés és anyagcsere gyorsító hatása van a vákuumos fejnek.
 Nagy mértékben növeli a kollagén-, illetve az elasztikus rostok mennyiségét az arc- és a testbőrben egyaránt!
 Fantasztikus a kollagén rekonstrukciós és zsírbontó, körméretcsökkentő hatása.

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÓ KEZELÉS
Lehatol a bőr alsó rétegeiben található zsírpárnákig ott a zsírsejtek összekoccannak, és a bennük található víz kipukkad (mint a vízi lufik).
Hatásai: Zsírpárna térfogatának csökkenése.

A kavitáció egy olyan hétköznapi fizikai jelenség, ami akkor jön létre, mikor egy folyadék a hirtelen nyomáscsökkenés következtében gázzá alakul, majd a hatás megszűnésekor a keletkező buborék összeroskad, és zaj, valamint rezgés kíséretében lökéshullámot hoz létre, ami a környező szilárd testek eróziójával jár.
A kozmetikai készülékekben ezt a nyomáscsökkenést ultrahanggal érik el, ezért is nevezik az eljárást néha ultrahangos zsírbontásnak is. A 40kHz körüli frekvenciát alkalmazva a magas zsír- és víztartalmú zsírsejtekben fellép a kavitáció jelensége, amelynek hatására a zsírsejtek membránja felszakad. A speciális gép segítségével a zsírszövet mélyére tudják fókuszálni az ultrahangot.
Az ultrahangos kavitációs zsírbontás már több mint 20 éves múltra tekint vissza, ez idő alatt bizonyítva hatékonyságát és biztonságos alkalmazhatóságát. A klinikai tapasztalatok alapján a zsírpárnák célzott eltüntetésére és végleges csökkentésére a kavitációs zsírbontó vagy ultrahangos zsírbontó kezelés a leghatásosabb non-invazív eljárás. Nem jár drasztikus beavatkozással és annak lehetséges szövődményeivel, mint mondjuk a zsírleszívás. Eredményeképpen a kezelt területen a zsírsejtek száma megfogyatkozik és nem is képződnek újra, ezzel elérve a tartós fogyást.

RÁDIÓFREKVENCIÁS BŐRFESZESÍTÉS
Azért felel, hogy miután kikerültek onnan a kis zavaró zsírsejtek a bőröd újra rugalmas és feszes legyen mivel javítja a bőr alatti kötőszövetek állapotát.
Hatásai: Bőrfeszesítés, stria halványítás.

A fejlesztések azonban nem álltak meg a kavitáció elvitathatatlan hatásánál. További eredményeket tudunk elérni, ha kiegészítjük ezt a vákuum és a rádiófrekvenciás kezelés kombinálásával.
A fókuszált ultrahang és a rádiófrekvencia legjobb tulajdonságait együtt használó készülékünk ideális zsírbontó és zsírégető hatása lenyűgöző eredményességgel alkalmazható a kialakult narancsbőr ellen is.
Bármiféle kockázat nélkül akár egy óra után már láthatóvá válik a bőr textúrájának a változása. Pár nap múlva pedig centikben mérhető a leadott felesleg.
A vákuumos kezelőfej negatív nyomása hatékonyan lazítja fel és bontja le a bőr alatti zsírsejteket. A nyomásváltozás hatására kialakuló ritmikus masszázs és a vákuum segítségével keletkező vérbőség elősegíti a lebontott zsírsejtek elszállítását.
A vákuumos kezelés beindítja az anyagcsere folyamatokat, fokozza a terület nyirokkeringését, ezáltal megindítva a lerakódott méreganyagok és fellazított zsírsejtek távozását.
A kavitációs zsírbontó fej egy erős – az emberi fül számára nem hallható – hanghullámot kelt, melynek hatására a zsírsejtek szinte szó szerint szétrobbannak, majd egymástól elkülönülve, leválva távoznak a kötött szöveti részből.
A hullámok behatolva a bőr alá megakadnak a zsírfalon, amelynek a felszíni részét leomlasztják a helyéről.
A természetes anyagcsere folyamatok által szervezetünk a szétroncsolt zsírsejteket elszállítja és kiválasztja a szervezetünkből.

A rádiófrekvenciás fej segítségével a mélyen rejtőző zsírokat is elérhetjük. A készülék nagy bőr alatti hőmérsékletváltozást okoz, mely egyrészt elindítja a zsírsejteket a nyirokkeringés útján, de főként nagyszerűen feszesíti a bőrt, visszaadva annak elasztikusságát. Ezt úgy éri el, hogy a rádiófrekvenciás kezelés hatására a bőr kollagént kezd termelni, így feszesítve a bőrt. Kiemelkedő szerepe van a narancsbőr kezelésében is.
Miért van szükség a helyi fogyasztásra?
A testen a zsír eloszlása mindenkinél más mintázatot mutat, ettől vagyunk egyediek, akárcsak a hajszínünk, a bőrünk, mindenkinél kicsit más. Vannak ugyan alak típusok, mint a körte vagy alma típus, de nem mindegy, hogy kin és hol van a zsírfelesleg, illetve ez mennyire zavarja.

A fogyókúrával a zsírsejtekben elraktározott zsír tömegét lehet csak csökkenteni, ezzel előidézve a fogyást. Sőt, ha rosszul végzik, leginkább izomvesztéssel jár, illetve a kezdeti gyors eredmények csak a test folyadéktartalmának vesztéséből adódnak. A szervezet ezt azonban könnyedén visszapótolja, ismét elraktározva az energiát a sejtekben.
Biztosan te is ismered a jojó effektust: nagy nehezen lefogy az ember, aztán pillanatok alatt vissza is hízza. A zsírsejtek mérete a bennük tárolt zsír mennyiségétől függ. Ha több zsírt tárolnak, akkor megduzzadnak, ha leadják, akkor pedig összemennek. A tartós eredmény eléréséhez azonban a sejtek számát kell csökkenteni.
Habár a zsírsejtjeink méretükben különbözhetnek, ami közös bennük, hogy nem tudnak osztódni. Ez jó hír a zsírbontás tartósságát illetően. Ha egy testtájékról valami módon eltávolítjuk a zsírsejteket, akkor oda nem is nő vissza. A kavitációs zsírbontás épp ezt a célt szolgálja.
Miért használunk ultrahang gélt?
A kavitációs zsírbontás az ultrahangos technológiára épül. Az ultrahangos kezelésekhez (például egy orvosi ultrahang vizsgálat során) minden esetben ultrahang gél alkalmaznak, így az ultrahangos kavitációs zsírbontás során is ezt használjuk.
Ugyanis az ultrahang hullámai a közegek határáról visszaverődnek, ezért a bőr és a kezelőfej közötti vékony levegőréteg is visszaverné azokat. Ezért kell ezt a vízbázisú gélt használni, ami kiszorítja a levegőt a két felület közül. Ennek hiányában a kezelés teljesen hatástalan lenne, az ultrahang nem hatolna be a testbe. A gél tehát nem hatékonyabbá, hanem lehetővé teszi a zsírbontó kezelést.
A zsírbontáshoz a kezelendő testrészedet kell csak szabaddá tenni, amit bekenünk az ultrahang géllel. A gélt a kezelést követően egy egyszerű papírtörlővel le lehet törölni. Olyan anyagból készült, hogy nem hagy semmilyen nyomot a ruhádon.

Mit történik a felszabadított zsírral?
A kavitáció zsírbontás során a zsírsejtekből felszabaduló zsírt először a nyirokkeringés, aztán a véráram szállítja el a májba. Itt részben lebomlik, majd a széklettel, illetve további átalakulást követően a vesén keresztül a vizelettel ürülnek. Az intenzív zsírfelszabadulás eléggé megterhelheti a szervezetet.
A kavitációs zsírbontó kezelések nem végezhetők napi rendszerességgel, mivel a zsír nem azonnal, hanem 1-2 napon keresztül folyamatosan szabadul fel a kezelt területről a zsírsejtek lebomlásával együtt.
Ez a folyamat egyénileg változhat, de általánosságban a kezelés után a nyirokkeringésbe kerülő zsír feldolgozásához kb. 72 óra szükséges. Ezért a kavitációs zsírbontó kezelések között legalább 5 napos szünet kell tartani (ajánlott kezelési gyakoriság heti 1 alkalom).
A kavitációs zsírbontás után mire figyeljünk?
Az ultrahangos zsírbontás eredménye nem diéta függvénye. Azonban a felszabaduló zsír nyirokáramban történő távozását sok folyadék fogyasztásával kell segíteni. A hidratáció egyéb is fontos az egészségünk és szervezetünk megfelelő működése szempontjából, a szakemberek 20 testkilogrammonként 1 liter vízfogyasztást javasolnak mindenki számára. A kavitációs zsírbontó kezelést különösen érdemes kellően hidratált állapotban végezni.
A kezelés napján és azt követő napokban akár 3-4 liter folyadék elfogyasztása is javasolt, mivel a szervezet így sokkal könnyebben ki tudja üríteni a felszabadult anyagokat. Ha jelenleg kevés folyadékot iszol, akkor kezd el minél előbb fokozatosan, pár nap alatt hozzászoktatni a szervezetedet a javasolt mennyiségű folyadékbevitelhez. A legjobb a víz, de ihatsz cukormentes teát vagy gyümölcslevet is. Kávét cukor helyett édesítővel, és minden kávé mellé legalább 3 dl vizet igyál meg. Ez nem tartozik bele a napi 3l folyadékba, csak azt pótolja, amit a kávé elvon a szervezetedből. Hiszen a kávénak vízhajtó hatása van.

A kezelés előtt egy órával lehetőleg már ne egyél szilárd ételt, és utána is inkább könnyebb ételeket: zöldséget, salátát, csirkemellet vagy halat ajánlunk, mivel a szervezeted már egyébként is igénybe lesz véve a kezelés alatt felszabadult zsírok feldolgozásával.
Nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik
Nem csak a hölgyeket, hanem férfi vendégeinket is várjuk szeretettel kezeléseinkre. Le a sörhassal és a fránya úszógumikkal!
Hiába edzel mégsem sikerül megszabadulni a zsírpárnáktól, amik elfedik az izmaidat? Próbáld ki a kavitációs zsírbontást stúdiónkban. Gyorsan megszabadulhatsz a hason vagy a csípő tájékon található feleslegtől. Náluk egyidejűleg mindig csak egy vendég kezelésével foglalkozunk, így nem kell tartanod a kíváncsi női tekintetektől sem.

LIPOLÉZERES ZSÍRBONTÓ KEZELÉS
A hideg lézerfénnyel bőr felszínéhez közeli zsírokat, gödröcskéket, puklikat (igen narancsbőrt is) veszi célba, addig melegítve azokat, míg kiizzadjak magukból a vizet és összeesnek.
Hatásai: Zsírpárnák térfogatának csökkenése, narancsbőr javulása. A LÉZER HATÁSA
A lipolézer 650 nm hosszúságú vörös lézerfénye beszivárog a szövetekbe, stimulálja a zsírsejtek membránjait, ezáltal a zsírsejtet körülvevő hártya áteresztővé válik. A hideg lézerfény hatására a felgyülemlett glicerol, víz és méreganyagok kiszivárognak. A sejtközötti térbe jutott anyagokat egyfelől a nyirokrendszer dolgozza, másik részük pedig a bőrön keresztül kiürül.
Egyszerűbben megfogalmazva: a zsírsejtek a fény hatására „kiizzadjak” magukból a sejtalkotókat, ezáltal csökken a térfogatuk.
A lézerfény kollagénindukciót is beindít a bőrben, ezáltal regenerálja a kötőszövetet, ezáltal feszesít is. Mint minden kezelést itt is kúraszerű alkalmazásra van szükség.
FONTOS TUDNIVALÓ
Ez a folyamat megfelelő vízmennyiség (napi 2-3 liter) bevitele nélkül nem mehet végbe gyorsan és mellékhatások nélkül. Heti 1-2 kezelés javaslunk.

Mire számíthatsz a kezelések eredményeként?
• Gyors körméret csökkenésre
• Kevesebb narancsbőrre
• Feszesebb simább bőrre
• Szebb testkontúrra
• Az eljárás teljesen veszély és fájdalommentes
• Látványos eredmények már néhány kezelést követően is
• Nincs felépülési idő, komplikáció vagy kockázat
• Nagyobb lesz az önbizalmad és magabiztosabb leszel

Mi abban hiszünk, hogy egy alkalommal egy területet kezelve tudjuk elérni a látványos eredményt. A páros testrészeken (csípő, combok, karok) mindkét oldalt megkezeljük egy alkalommal. Amennyiben a kezelési időket (főleg a kavitációnál, és a rádiófrekvenciánál) jobban felosztanánk, és mindenhol csak pár percet kezelnénk, nem érnénk el látványos változást alkalmanként.