Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00, Szombaton 9:00-13:00-ig

A Pegazus Szépségszalon egy hely, ahol megérint a stílus …

Barátságos, meghitt és nyugodt környezetű Szalonunk a XIII. kerületben a DUNA Aréna szomszédságában, a DAGÁLY SÉTÁNY utcáról nyílik. Mind autóval, mind tömegközlekedési járművel érkező Vendégeink részére könnyen megközelíthető.

Egy olyan helyre várunk, ahová mi is minden reggel örömmel megyünk, mert azt csináljuk, amit szeretünk, ezért a hozzánk betérőket mindig barátságosan és szeretettel fogadjuk. Szakmánk a SZENVEDÉLYÜNK !

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy nálunk számodra is élmény legyen minden találkozás, Szalonunk munkatársai elkötelezettek amellett, hogy Vendégeinknek a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtsuk.

A mai rohanó világban gyakran felejtődik el, hogy miről is szól ez a szakma igazán, és a művészi szintű munkát felváltják a futószalagszerű kezelések. A Pegazus Szépségszalonban olyan szakemberek várnak, akik hiszik és vallják, hogy a szépségiparban való munkálkodás alapja: az alkotás.

Professzionális gépi kezeléseinktől kezdve egy szemöldök stylingon át, egy szép köröm építéséig, mi mindegyikben azt érezzük: valami különlegeset alkothatunk. Legyen szó arckezelésről, pedikűrről vagy egy divatos műkörömről – mindenből a legjobbat szeretnénk nyújtani Neked. Pihenj és élvezd a személyre szabott kezeléseket szakértő kezeink között.

Kezeléseink széles tárházában megtalálható mindent, ami testi-lelki felfrissülésének záloga: manikűr-, pedikűr-, műköröm építés mellett a hagyományos kozmetikai kezelések éppúgy elérhetőek, mint az orvos esztétikai anti aging-, ráncfeltöltő- és lifting kezelések és nem utolsó sorban az egészségmegőrző és terápiás kezelések.
Szolgáltatásaink igénybevételével bizalmat kapunk tőletek, hisz rajtatok mutatkozik meg a mű, amin mi szívvel-lélekkel dolgozunk. Lehet ez egy arcfiatalítás, amikor a vendégnek eláll a szava a tükörbe nézve, vagy egy hosszabb testkezelési program végén az a bizonyos előtte – utána kép, melyen alig ismered fel régi önmagad…. A pillantások és tekintetek a kezelések végén : többet mondanak minden szónál. Mi mindent megteszünk azért, hogy szalonunkba betérve azt érezd: itt igazán figyelnek rád. Érted dolgozunk és azért, hogy a legjobbat hozzuk ki belőled. Elégedett, örömteli mosolyod jelzi majd munkánk teljességét.

Kollégáink hozzáértését és szakmai profizmusát folyamatos továbbképzések garantálják. A kezeléseket mindig személyre szabottan alakítjuk ki Vendégeink igényeinek megfelelően. Folyamatosan keressük az új szolgáltatási területeket, hogy Vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk.
Fiatalos, jól összeszokott csapatunk készen áll, hogy kihozza mindenkiből a maximumot.

MUNKATÁRSAINK

JEVICZKY KRISZTINA – SZALONVEZETŐ, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ, PEDIKŰR OKTATÓ

„Immár 14 éve végeztem kéz-és lábápoló, valamint műkörömépítőként. Kezdetben az épített körmök tartoztak a profilomba, majd a géllakk térhódításával rátaláltam saját stílusomra. A „kevesebb néha több” elvét követve leginkább visszafogott, elegáns mégis maximálisan precíz és tartós körmöket készítek. Vendégeim elégedettsége mindig megerősíti motivációmat és elhivatottságomat, hogy a legjobbat tudjam nyújtani.

Nem csak szakmailag, de emberileg is próbálok hozzáadni munkámhoz, nyitott és empatikus légkörben dolgozom. Szeretem a kihívásokat és azt, amikor Vendégeim elégedetten távoznak pihe-puha talpakon vagy egy ragyogó színnel a körmükön”

CSABAKERTI KITTI – KOZMETIKUS, TESTKEZELŐ SZÉPSÉGTERAPEUTA

„Célom, hogy kozmetikánk a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen, ahol vendégeink a tökéletes kikapcsolódást élhetik át és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk, lelkünk egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra, megjelenésükre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében.

Kezeléseim kizárólag természetes, bőrazonos hatóanyagokra, valamint speciális érintés-technikákra és személyre szabottságra épülnek. Az arckezeléseknél élvonalbeli VEGÁN és KOREAI kozmetikumokat és speciális keleti masszázs technikákat alkalmazok.

Bejelentkezés/lemondás: 70 679-8404