Telefon

(+361)607-8619, (+3670)679-8404

E-mail

pegazusbeauty@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00, Szombaton 9:00-13:00-ig

Látványos kezelési programok az üdébb, hamvasabb, feszesebb bőr és a ránccsökkentés érdekében – Magyarországon a lézeres mezoterápia kezeléseket a MILSYS® védjegy óvja, melyet kizárólag hitelesített kozmetikusok használhatnak.

MILSYS® FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA
A MILSYS® Fókuszált Mezoterápia sikerét annak köszönheti, hogy az egyedülálló képességekkel rendelkező MESO LASER készüléknek köszönhetően a kezelés alatt betöltött hatóanyagok sokkal mélyebbre kerülnek, és emellett a kezeléshez használt Age Attraction (orvosi tisztaságú) termékek hatóanyag koncentrációja is rendkívül magas.

A MESO LASER a nagy teljesítményű High-Tech Elektroporációval végzett feltöltő kezelések során 5-8 mm-es mélységben tudja bevinni a kiváló minőségű Age Attraction hatóanyagokat. Az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó egyedülálló koncentrátumainak hatása szembetűnően látványos hatással jár.

A MESO LASER berendezéssel végzett hiteles MILSYS® Fókuszált Mezoterápia alapjaiban különbözik a többi tű nélküli mezoterápiás kezeléstől, mert a tű nélküli mezoterápiás, vagy elektroporációs készülékek csak a hámréteg felszínén dolgoznak és mivel többnyire csak a felhámba juttatják be ezek a készülékek a hatóanyagot, ezért annak gyors, néhány nap alatti elkopása miatt a kezelés hosszú távon nem tud tartós lenni, kollagén indukcióra ezek a készülékek nem alkalmasak.

Részletes leírás a programról, kezelési típusokról és a felhasznált orvos-kozmetológiai hatóanyagokról KLIKK A HITVAKOZÁSRA:
MILSYS® Mezo & Lézeres kezelések